• ODSEK KLAVIRA

  - nastavnički kadar u školskoj 2019/20.
   

 • ODSEK GITARE

  - nastavnički kadar u školskoj 2019/20.
   

 • ODSEK DUVAČA I VOKALNI ODSEK


  - nastavnički kadar u školskoj 2019/20.
   

 • ODSEK GUDAČA


  - nastavnički kadar u školskoj 2019/20.
   

 • ODSEK HARMONIKE


  - nastavnički kadar u školskoj 2019/20.
   

 • ODSEK STRUČNIH TEORETSKIH PREDMETA


  - nastavnički kadar u školskoj 2019/20.
   

 • ODSEK OPŠTEOBRAZOVNIH PREDMETA


  - nastavnički kadar u školskoj 2019/20.
   

Pocetna stranaAktuelno / vestiIstorijat skoleKolektiv skoleKontakti skole
 • Rasporedi časova

 • Upis u Muzičko zabavište

 • Koncert: Danijela Milutinović Nenić - violončelo i Branka van Gaudzvard - klavir, ponedeljak, 2. 10. 2023. u 19.00

 • Roditeljski dinar za 2023/24. godinu

OLIVERA PANTELIĆ
 

Olivera Pantelić

Učenik generacije SMŠ za školsku 2007/08. godinu

Olivera Pantelić je rođena 20. septembra 1989. godine u Valjevu. Školovanje u MŠ „Živorad Grbić” započela je vanredno u klasi prof. Jelene Mirković, 1999. god. U uslovima Nato agresije, u vreme kada je Valjevo svakodnevno bombardovano, desetogodišnja Olivera je, uz zvuke sirena, odlazila na časove klavira i solfeđa. Naredne godine, u želji da dostigne svoju generaciju, vredno je radila i otvorila put mnogim takmičenjima.

Prve godine redovnog školovanja učestvovala je na „Otvorenom takmičenju klavirista” u MŠ „Josip Slavenski” u Beogradu dobivši pohvalu, kao i na „Festivalu mladih pijanista” u Šapcu, osvojivši III nagradu.

Na „Prvo takmičenje pijanista” u MŠ „Dr Vojislav Vučković” odlazi 2001.god. i osvaja III nagradu. Stimulisana uspesima u prvoj godini školovanja, učestvuje na Međunarodnom takmičenju mladih pijanista „Gradus Ad parnassum” u Kragujevcu, kao i na Međunarodno festivalu u Šapcu, dobija pohvalu i III nagradu.

Na VI „Festivalu mladih pijanista” u Šapcu, kao i na VII „Takmičenju mladih pijanista Jugoslavije” u Nišu 2002. god. osvaja dve II nagrade.

Na Republičkom takmičenju u Beogradu 2003. god. osvaja II nagradu, a na „Festivalu mladih pijanista” u Ubu, I nagradu.

Pokazuje uspeh i u nastavi solfeđa, i uz pripremu nastavnice Svetlane Nenezić, na „XI Smotri solfeđa 2004. godine”, tada jedinim takmičenjem u ovoj oblasti, osvaja I nagradu. Redovno učestvuje na takmičenjima u Šapcu i Beogradu i postiže visoke rezultate.

Sve ove godine svira u klavirskom duu sa Tamarom Petrić i u periodu od 2001 – 2004. god. na „Takmičenju klavirskih dua” u Trsteniku, uzastopno osvaja I nagradu.

Prijemni ispit za instrumentalni odsek srednje muzičke škole polaže 2004. god. sa maksimalnim brojem bodova, a škola je odlikuje diplomom za odličan uspeh sa prosekom 5,00 tokom šestogodišnjeg školovanja.

Uspešno nastavlja srednje muzičko obrazovanje u klasi prof. mr Ivana Rabasovića i ostvaruje zapažene rezultate:

 • 2005. god. odlazi na Republičko takmičenje u Beogradu, kao i na „IX Međunarodni festival” u Šapcu i osvaja II nagradu;

 • na „Međunarodnom takmičenju” u Šapcu osvaja I nagradu i dve visoke II nagrade na Republičkom takmičenju u Beogradu i „Međunarodnom takmičenju mladih muzičara Ljubljana 2007.” u Sloveniji;

 • na „Takmičenju mladih pijanista” u MŠ u Šapcu osvaja I nagradu sa 93,50 bodova, a kao kruna destogodišnjeg školovanja, postaje laureat „Međunarodnog festivala Art–studio Šabac” sa osvojenih 100 bodova.

Muzička škola je za postignute rezultate nagrađuje odlaskom na majstorski kurs na Muzičkoj akademiji u Istočnom Sarajevu, a u 2008. god. pohađa kurs prof. Jokut Mihailović. Član je i „Radionice za klavirsku muziku” prof. Milanke Mišević.

Srednju muzičku školu završila je sa odličnim uspehom i prosekom 5,00, a Nastavničko veće je proglašava UČENIKOM GENERACIJE 2004 – 2008. godine. Tim povodom 23. juna 2008. god. prisustvovala je svečanom prijemu kod NJ. K. V. princeze Katarine Karađorđević, a kao nagradu dobija kotizaciju za učešće na jednom seminaru.

Polaže prijemni ispit i upisuje FMU u Beogradu u klasi prof. mr Nataše Mitrović.